Hirdetés

Két további klasszikussal bővül az új PlayStation Plus

|

Úgy tűnik, hogy egy további PS1-es és PSP-s gyöngyszem is bekerül a megújult szolgáltatásba.

Hirdetés

Június 22-től Magyarországon is megújul a PlayStation Plus szolgáltatás, amely nem csupán az elmúlt évek játékait foglalja majd magába (előfizetői csomagtól függően), hanem az Extra és Premium előfizetők egy rakás klasszikus játékot is elérhetnek - sőt, ezek egy része még trófeákat is kapnak. A Sony alapból olyan címeket rakott bele a felhozatalba, mint az Ape Escape, a Syphon Filter, a Tekken 2 és a Worms Armageddon, de nyilvánvalóan ez bővülni fog. 

Hirdetés

Mivel az ázsiai piacon már elérhetővé vált az átszabott PS Plus, ezért kiderült pár új részlet róla. Például az, hogy különböző vizuális opciókat is hoz magával, amit a ResetEra fórumon egy olyan játékkal prezentáltak, amely egy újonnan bekerülő játék, a PlayStation 1-es klasszikus, az Oddworld: Abe's Oddysee. Az Oddworld olyan újdonságokat kap, mint a visszatekerés, a gyorsmentés és egyéni szűrők (default, retro-klasszikus, modern).

Abe kalandja mellett a PSP-s, 1994-es Ridge Racer 2 is a listára került, amely a ResetErán megosztott képek alapján (amik állítólag a hivatalos PlayStation Store-adatbázisból származnak) a korához képest jól fog kinézni PS4-en és PS5-ön.Várhatóan felskálázott felhasználói felülettel és grafikával, 1080p felbontással bír majd, de egyelőre be kell érnünk néhány gyengébb minőségű fotóval: 

Ti melyiket fogjátok biztosan játszani az új PlayStation Plusban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)