Hirdetés

Három új játékot leplezett le az EA és a Square Enix

|

Szinte a semmiből kerültek elő a Square Enix és az EA újonnan bejegyzett címei, amelyekről máris beindultak a spekulációk.

Hirdetés

Az Electronic Arts valószínűleg most a Battlefield Hardlinenak szenteli a legtöbb idejét, a Square Enix pedig a legújabb Final Fantasy játék indulására fókuszál, mégis napvilágot látott két új cím, amit nem is olyan régen védjegyeztetett a két vállalat. Minderre természetesen a NeoGAF fórumozói bukkantak rá

Az EA által levédett cím az Unravel , amiről egyelőre semmit nem lehet tudni, csupán annyit, hogy március 17-én történt a bejegyzés. Az is biztosra vehető, hogy játékról van szó, mivel a címhez a 9-es és 41-es cikkely tartozik, ami a videójáték szoftverek paramétereit írja körül.

Ugyanezen cikkelyek alá firkantotta be a Square Enix a World of Assassination védjegyét, amiről már most érdekes feltevések születtek. Egyesek szerint akár az új Hitman játék címe is lehet, mivel a IO Interactive ígéretet tett arra, hogy idén még fellebbentik a fátylat kedvenc kopasz bérgyilkosunk legújabb kalandjáról. A Square emellett a Puzzle Soccer nevet is levédette, amiről szintén semmilyen konkrét tudnivalóval nem rendelkezünk. Mindenesetre az már biztos, hogy érdemes lesz odafigyelni, mert előbb-utóbb biztosan elkezdenek szállingózni az első információk ezekről a címekről.

Szerintetek mit takar a Square Enix és az EA újdonsült elnevezése?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)