Hirdetés

Két új Life is Strange sorozat is készülhet, és a switchesek is örülhetnek

|

Egy szivárogtató szerint a két új, még be nem jelentett Life is Strange folytatás egyike az első rész eseményeit folytatja Max és Chloe főszereplésével.

Hirdetés

A ResetEra fórumon jelentkezett egy szivárogtató, aki azt állítja, hogy konkrét információkat kapott a Life is Strange széria kapcsán. Elmondása szerint a Deck Nine (a Life is Strange: Before the Storm fejlesztői) dolgozik egy új szérián, ami öt részes lesz és egy ázsiai nőt követ majd, aki egy amerikai kisvárosban él. A koncepció egész érdekesen hangzik, de az informátor állítása szerint ez csak az egyik új projekt a stúdió háza táján készülő háromból.

A második új széria koncepciója még az előzőnél is izgalmasabb, az ugyanis Max és Chloe történetét folytatja majd a Dontnod alkotta első évad nyomdokait követve. A szivárogtató hozzátette, hogy mindkét új szériát az Unreal Engine hajtja majd, így a korábban látott technikai problémáknak búcsút inthetünk.

Hirdetés

A harmadik projekt a Life is Strange sorozat Nintendo Switchre portolása lehet a pletyka szerint. Az első széria portja már fejlesztés alatt áll, és van rá esély, hogy többi is megjelenhet idővel a hibrid konzolon.

A fentiek meg nem erősített pletykák, de a ResetEra adminisztrátorai legalább annyit igazoltak, hogy a fórumposztot jegyző felhasználónak "tényleges tárgyi bizonyítéka van, melyek alátámasztják állításait".

Hogy ez mennyiben jelenti ténylegesen azt, hogy ezek a projektek készülnek az kérdéses, de reméljük, hogy nem kell sokáig találgatnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)