Hirdetés

Két újabb bejelentés

|

A GenGamers-es gyerekek két újab játékra bukkantak a virtuális világ kavalkádjában. Az egyik a Mirror Land, mely egy akciódús kalandjáték lesz. Egy 18 éves, leendő hős leányzót irányíthatunk, akinek új barátokra kell lelnie feladatai elvégzéséhez. A fejlesztőcsapat saját grafikus motorja, ha nem is a leg látványosabb korunkban, szerintem elég szemrevaló. Ha igaz, még ez év végén a boltokba kerül PC-re. A másik új alkotás a You are Empty névre hallgat. Ezúttal egy FPS-ről van szó, mely szemmel láthatóan elég baba grafikával lett megáldva. Az 50-es, 60-as évekbeli szovjet városkában furcsa dolgok történnek, melyeknek természetesen nekünk kell a végére járnunk. Szörnyik, katonák, rémes ellenségek törnek az életünkre... mi sülhet ki ebből? Még bármi :)

Mirror Land
You are Empty

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)