Hirdetés

Két újabb rajongói pályával bővült a Counter-Strike: Global Offensive

|

Viszont ez egyben azt is jelenti, hogy két harctér kikerült a hivatalos matchmakingből.

Hirdetés

Több népszerű, hivatalos pályája is van a Counter-Strike: Globbel Offensive-nek, amelyeken naponta rengetegen fordulnak meg, hogy a meccsek során szitává lőjék egymást. Nem mehetünk el azonban a közösség által összerakott csataterek mellett sem, amelyekből szintén elég sok van, és némelyik bizony elég profin van összeállítva.

Hirdetés

Nemrég érkezett is egy frissítés, aminek hála ismét megnézhetjük, mit tudnak a közösség kreatívabb tagjai. Bekerült ugyanis a hivatalos matchmakingbe két rajongói pálya, a Mutiny és a Swamp, amik bizony meglehetősen hangulatosnak tűnnek. A két friss pályát a Casual, a Deathmatch, valamint a Scrimmage játékmódokban próbálhatjuk ki.

Fontos még megjegyezni, hogy a Mutiny és a Swamp megérkezésével együtt két másik közösségi pálya, a Chlorine és a Jungle kikerültek a hivatalos matchmakingből.

Nektek hogy tetszenek az új pályák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)