Hirdetés

Két vízhűtéses GTS 250 - egy csomagban az ECS-től

|

Thermaltake hűtővel érkeznek a tajvani gyártó SLI Combo csomagjai.

Hirdetés

Az EliteGroup limitált számban gyártott csomagokat kíván nemsokára piacra dobni, amelyekbe két, 512 vagy 1024 megás GeForce GTS 250 Hydra (avagy 9800 GTX+) kártyát csomagolnak össze.

ecs_geforce_gts_250_1gb_hydra_pack_01.jpg

A VGA-k hűtésénél sem kispályáztak: mindkét kártyát a Thermaltake BigWater 760i nevű rendszere tartja elfogadható hőfokon. Mint az ilyen csomagok esetében lenni szokott, a referencia órajeleken nem változtatott a gyártó: a GPU-k 738 megahertzen ketyegnek, a shader-egységek órajele 1836 MHz, a GDDR3 típusú memóriák effektív frekvenciája 2200 MHz. Utóbbiak 256 bites buszon csatlakoznak a grafikus processzorokhoz, amelyeken 128 darab stream processzor található

Az új Hydra kártyákra már nem kell sokat várni: a híresztelések szerint jövő héttől kezdve már megvásárolhatóak lesznek, azonban a csomagok áráról még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)