Hirdetés

Twisted Metal - Kétkerekezés mától nem csak az előrendelőknek

|

Végre teljes a csapat, Sweet Tooth pedig még a Starhawk-ot is meghódítja.

Hirdetés

A játék megjelenése előttúgy tudtuk, hogy Axel-t csak az előrendelők kapják meg mint játszható karaktert. Nos, úgy tűnik ezt a tervet átgondolták és a kukába dobták a készítők, ugyanis az említett hőst mától elérhetővé tették az összes játékos számára. Mostantól tehát  nem csak az előrendelők élvezhetik a golyószórást Axel nem mindennapi kétkerekűjével a Twisted Metal őrült világában.

Mindeközben a ugyancsak ebből a szériából ismerős, ördögi mosolyú Sweet Tooth elvállalt egy vendégszereplést a jövő hónapban érkező Starhawk-ban. A forrófejű mókamester az új környezetben való debütálásának örömére új megjelenést is kapott a Starhawk világához illően. Az újabb Twisted Metal vásárlók a példányukban található kóddal ingyenesen beszerezhetik a Starhawk-hoz ezt a csupa mosoly karaktert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)