Hirdetés

Kétmillió Deus Ex fogyott, nyereséges a Square Enix

|

Elég egyetlen jó cím ahhoz, hogy egy kiadónak sikeres legyen az éve, ezt bizonyítja a Deus Ex: Human Revolution sikere is.

Hirdetés

Yoichi Wada, a Square Enix vezetője szerint sikerülhet újjáépíteni a kiadó meggyengült birodalmát, és ebben kétségtelenül a Deus Ex: Human Revolution üzleti sikere a kulcsszerep.



A játékból ugyanis eddig 2,18 millió darabot sikerült értékesíteni, ami már elég ahhoz, hogy nyereséget könyvelhessenek a kiadó boldogan ugrálgató pénzügyesei.



Az üzleti év első hat hónapjában (amelyet most zártak) összesen 57,5 milliárd jen bevételt sikerült elérni, ez ugyan elmarad az előző évtől, de még így is 118 százalékkal nagyobb a nyereség (ugyebár egyszeri költséggel szakítottak most nagyobbat), tehát alapvetően mindenki boldog. Yoichi Wada szerint a Deus Ex sikere mellett a Dungeon Siege III 820 ezres eladása is figyelemre méltó, de a Dragon Quest 25. születésnapi kiadása is hozott 350 ezer vásárlót. Ez azt jelenti, hogy a Square Enix még velünk marad, örülünk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)