Hirdetés

Kétséges, hogy a Mafia 4 lesz a sorozat legjobb része, de elég valószínű, hogy a legszebb

|

A Hangar 13 álláshirdetései alapján minden eddigi Mafia játéknál látványosabb lehet az új.

Hirdetés

Tavaly ünnepelte huszadik évfordulóját a Mafia, amelynek a múltját jól ismerjük, de a jövőjéről még szinte semmit sem tudunk. A kultikus első és a viszonylag kedvező fogadtatásban részesített második felvonás után a Hangar 13 vette kezelésbe a Mafia 3-at, amely igencsak felemásra sikerült, megtépázott renoméját pedig csakis azzal tudta helyreállítani a stúdió, hogy pár évvel később összerakta a jól sikerült Mafia: Definitive Editiont

A Hangar 13 - immáron átstrukturált működéssel - aztán azt is bejelentette a múlt nyáron, hogy már dolgoznak egy teljesen új Mafia projekten, ami a pletykák szerint a legelső rész egyik fontos szereplőjére fókuszálhat, és Don Salieri felemelkedését fogja bemutatni, vagyis a Mafia 4 állítólag az eddigi játékok cselekménye előtt játszódik, a 19. század végén és 20. században elején kalandozhatunk Szicíliában. 

Hirdetés

Ennek valóságtartalmát azóta sem erősítette meg senki, viszont most a stúdió meghirdetett egy álláslehetőséget LinkedIn-en keresztül, amelyből kiderül, hogy egy olyan még be nem jelentett AAA kategóriájú, multiplatform játékon dolgoznak, amely az Unreal Engine 5 segítségével készül. A megosztott információk alapján a titokzatos cím pre-produkciós fázisban van.

Nem említik sehol, hogy a Mafia 4-ről lenne szó, de a Hangar 13-nak jelenleg ez a legnagyobb projektje, amelyet hivatalosan még nem jelentettek be, és már korábban is pletykálták, hogy a széria következő része Unreal Engine 5-re épülhet, szóval minden arra mutat, hogy erről a játékról van szó. Ez azért is nagy szó, mert a Mafia 3 és a Mafia: Definitive Edition is saját grafikus motorra épült, az Unreal Engine 5 erejével viszont minden eddiginél szebb végeredményt kaphatunk. 

Van rá egy pici esély, hogy valójában nem a Mafia 4-re, hanem a szintén a csapatnál formálódó Top Spin 5-re utalt az álláshirdetés, de a teniszezős projekt aligha tekinthető AAA-típusnak. A Kotaku szerint egyébként az új Top Spin előbb meg fog jelenni, mint a következő Mafia. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)