Hirdetés

Kettős gyilkossággal vádolják az élőszereplős Skyrim-videóiról is ismert TikTok-sztárt

|

A TikTokon JinnKid néven aktív Ali Nassar Abulaban a vád szerint két emberrel végzett, az egyikük a felesége volt.

Hirdetés

Múlt csütörtökön holtan találták otthonában a 29 éves Ana Abulabant és barátját, a 28 éves Rayburn Barront. A telefonos bejelentést követően alig egy órával őrizetbe is vettek egy gyanúsítottat nem messze a tetthelytől. Az illetőről hamar kiderült, hogy Ana férje, az Instragramon, a YouTube-on és mindenekelőtt a TikTokon tevékeny Ali Nassar Abulaban.

Hirdetés

Az NBC San Diego részletes beszámolójából kiderül, hogy Taran Brast helyettes körzeti ügyész szerint a TikTok-sztár ártatlannak vallotta magát, noha előzetesen mind az édesanyjának, mind a rendőrségnek beismerte tettét. Anna és Ali épp válófélben voltak, a nő egyszer és mindenkorra véget akart vetni kapcsolatuknak, miután férje korábban bántalmazta. Ali azután, hogy elköltözött otthonról rendszeresen követte a nőt, ötéves kislányuk tabletjére telepített alkalmazáson keresztül kísérte figyelemmel, hogy mi történik a lakásban. A vád szerint Anának és Rayburnnek azért kellett meghalnia, mert Ali azt feltételezte, hogy viszonyuk van, mindkettejükkel közelről, fejre és nyaktájékra leadott lövésekkel végzett. Ezután elment a kislányukért az iskolába, majd a rendőrség feltételezése szerint személyesen jelentette a gyilkosságokat.

Ali Nassar Abulabant, vagyis JinnKidet mindezidáig egymilliónál is több követője jó humorral megáldott, filmeket és videojátékokat parodizáló tartalomgyártóként ismerte. Többek között megszemélyesítette A sebhelyes arcúból Tony Montanát, de Skyrim IRL-videókat is csinált, amelyekbe meggyilkolt feleségét is belevonta.

Pillanatnyilag őrizetben van, legközelebb január 5-én áll a bíróság elé. Tekintettel a bűncselekmény súlyosságára, nem védekezhet szabadlábon, még óvadék ellenében sem.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)