Hirdetés

Kevesebb mint 400 forintért is végigjátszhatod az EA valamennyi játékát

|

Az EA előfizetéses játékgyűjteménye csábító akcióval várja az új belépőket, szinte gombokért férhetünk hozzá a szolgáltatás nagyágyúihoz.

Hirdetés

Ha esetleg az ünnepek elmúltával is maradt némi szabadidőd, az Electronic Arts egy egész ütős akcióval gondoskodik róla, hogy legyen mivel kitölteni az üres óráidat. Az új felhasználóknak ugyanis most nagyon olcsón mérik az 1 hónapos EA Play-tagságot, méghozzá az összes támogatott platformon.

Konzolokon és a PC-s Microsoft Store-ban 380 forintba kerül a 30 napnyi móka, míg az eurós elszámolást alkalmazó Steamen 0,80 eurót kell kicsengetnünk. Ezért cserébe olyan sikercímeket gyűrhetünk szabadon, mint a Jedi: Fallen Order, a FIFA 20, a Need for Speed Heat, vagy a Titanfall 2.

Hirdetés

Az ajánlat március 9-ig érvényes, tehát nem kell rögtön mindent eldobni, ám azért nem árt felvésni a határidőt, ha nem akarunk lecsúszni róla. Fontos még megjegyezni, hogy az akció csak az első hónapra vonatkozik, s amennyiben nem mondjuk le, utána a normál árszabás (konzolokon és a Microsoft Store-ban 990 Ft/hó, Steamen 3,99 €/hó) szerint folytatódik a számlázás.

Az EA Play egyébként nem csak régebbi játékokhoz biztosít hozzáférést, hanem újabb címek 10 órás próbaverzióit is tartalmazza: ilyen például a FIFA 21, a Star Wars Squadrons, vagy a Need for Speed: Hot Pursuit felújított változata. Ha nem vagy jártas az EA Play kínálatában, a teljes katalógust itt böngészheted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)