Hirdetés

Kevesen vannak a Destruction AllStars játékosai, jönnek a botok

|

Egyelőre nem úgy fest, hogy a PlayStation 5-re kiadott multiplayer fókuszú játék fényes jövő elé néz.

Hirdetés

Nincs olyan szereplője a játékiparnak, amelyik sosem hibázik, egyszer sem nyúl mellé, és minden lépése terv szerint alakul. A Sony sem kivétel, de a döntéshozók becsületére legyen mondva, még időben felismerték, hogy rettenetesen rossz ötlet 70 dolláros árcédulát ragasztani a Destruction AllStars hátára, majd olyan címekkel egyszerre kiadni, mint a Demon's Souls és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Ehelyett februárra halasztották a megjelenést, és hogy biztosan meglegyen a szükséges játékosszám a rajt idején, még a PlayStation Plusba is berakták. Szép mentés volt, hiszen így sokkal többen próbálták ki, mint ahányan egyébként bizalmat szavaztak volna a liverpooli Lucid Games alkotásának.

Hirdetés

Mostanra viszont úgy néz ki, elfogyott a kezdeti lendület. Ennek oka lehet egyrészt az is, hogy aki huzamosabb ideig foglalkozott vele, azt friss tartalom hiányában nem motiválja semmi a visszatérésre. Másrészt pedig sokat számít az is, hogy a promóciós időszak lejártával már csak pénzért juthatunk hozzá, igaz, az eredetileg tervezettnél jóval barátságosabb áron, mindössze 7900 forintért.

Mindenesetre a Lucid Games a Destruction AllStars hivatalos Reddit oldalán bejelentette, hogy érkeznek az online botok, így gondoskodni tudnak arról, hogy csúcsidőn kívül is pöröghessenek a meccsek, amikor jóval nehezebb ellenfeleket találni. Kivételt egyedül a kompetitív Blitz mód képez, a fejlesztők megígérték, hogy sosem engednek botokat annak a közelébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)