Hirdetés

Kevin Durant lesz az NBA Elite 11 dobozán.

|

Maga a sorozat is nevet váltott -az EASports sokat remél az új névtől...

Hirdetés

Egykoron NBA Live volt, a jövőben NBA Elite lesz.

A játék borítójára az Oklahoma City Thunder támadójátékosa, Kevin Durant kerül majd. Durant, az 2010-es NBA idény legeredményesebb játékosa és az NBA történetének legfiatalabb pont-királya lett ebben az évben - ötvennél is több győzelemhez segítette a Thunder csapatát a bajnokság és a rájátszások során.

Az NBA ELITE 11 legfőbb változtatása: A Hands-On közvetlen kapcsolatot teremt a játékos és pályán tanúsított viselkedése között, kiküszöböli az előre rögzített animációs fázisok okozta késedelmet és gyorsabb reagálást tesz lehetővé. A Hands-On vezérlés az NBA ELITE 11 egyedi sajátsága; a játékos támadásban és védekezésben is ezt használja, egyebek közt trükközésre, zsákolásra, felugrásra, érintésre, blokkolásra és labdaszerzésre is.

„Világéletemben nagy EA SPORTS mániás voltam - vallotta be Durant. „Izgalmas évet zártunk a csapattal, és nagyon örülök, hogy az NBA ELITE 11 dobozkép is összejött a végén."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)