Hirdetés

Koronavírusos lett az egyik leghíresebb NBA-játékos, Kevin Durant is

|

Három csapattársa is elkapta a koronavírust, jelenleg klubjuk azon dolgozik, hogy minden potenciális kontaktot értesítsen erről.

Hirdetés

Brooklyn Nets NBA csapat négy játékosáról, köztük a világsztár Kevin Durantról derült ki nemrég, hogy megfertőződtek a koronavírussal. Szerencsére a csapat többi tagjának tesztje azonban negatív lett. Durant maga számolt be a The Athleticnek arról, hogy elkapta a vírust. 

Hirdetés

Jelenleg a Brooklyn Nets vezetősége azzal van elfoglalva, hogy minden olyan személyt kiértesítsenek, akivel a közelmúltban kapcsolatba kerülhetett négy játékosuk, vagyis esély van arra, hogy őket is megfertőzte az immár pandémiaként tomboló koronavírus. Jelenleg a többi amerikai profi ligához hasonlóan az NBA szezonja  is szünetel. Ezt azután rendelték el, hogy kiderült, a korábban a koronavírussal viccelődő Rudy Gobert, a Utah Jazz játékosa is elkapta a fertőzést

Durant egyébként hosszú ideje sérült (még a Golden State Warriorsnál játszott, mikor elszakadt az Achillesz-ínszalagja), nem is vesz részt az edzéseken, viszont a csapattársaival tartotta a kapcsolatot, találkozott velük, így fertőződhetett meg koronavírussal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)