Hirdetés

Nyisd legális szoftverekkel az évet!

|

Újévi akciókkal vár a Keysworlds, exkluzív kuponjainkkal pedig még több kedvezménnyel vásárolhatsz!

Hirdetés

A pihenőből visszatérve mindenki megkezdi a munkát, a cégek pedig újévi promóciókkal próbálnak vásárlásra ösztönözni minket. Szerencsére ki lehet fogni jó ajánlatokat is, csak tudni kell, hol érdemes keresni.

Hirdetés

A szoftvereket, játékokat, előfizetéseket és egyéb kulcsokat nagyon kedvező árakon kínáló Keysworlds.com oldalán például kimondottan ajánlott szétnézni, mert Windows 10 Pro, Office 2016 Pro és Office 2019 Pro is akár 35%-os kedvezménnyel vásárolható. Automata rendszerüknek köszönhetően a kulcsok hamar megérkeznek e-mailben, és bármilyen felmerülő probléma esetén készséggel segítenek a nap 24 órájában, a service@keysworlds.com e-mail címen.

Szerezz szoftvereket 35% kedvezménnyel!

Használd az Emkeys35 kódot a termékek kosárba helyezése után, hogy az alábbi árakon szerezd meg a termékeket:

Windows 10-en a játékaid is sokkal jobban futnak, ha másért nem, ezért kiemelten érdemes frissíteni!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)