Hirdetés

Kezd az új évet legális szoftverekkel!

|

Válts eredetire olcsón, és élvezd a Windows és az Office minden előnyét!

Hirdetés

Az év utolsó hetén sem hagy minket akciós ajánlatok nélkül a GoDeal24.com, az új év alkalmából ismét csábító ajánlatokat kihasználva frissíthetünk Windows 10-re, Windows 11-re, vagy az Office programcsomag valamely változatára. A legális szoftvereknek számos előnye van az innen-onnan beszerzett programokkal szemben, a tanulás, a játék és a munka is könnyebb ezektől. Alább összegyűjtöttük a Godeal24 New Year Sale legjobb ajánlatait, nézz körül bátran!

Hirdetés

Újévi ajánlatok különlges árakon!

MS Office & operációs rendszer egy csomagban: nagyobb kedvezmény ezzel a kóddal: EGD62

Akár 50% kedvezmény a Windows minden változatára! Kuponkód: EGD50

Még több program munkához és tanuláshoz. Kuponkód: EGD62

Eszközök a gépedhez

Más hasznos eszközök is várnak rád, hogy segítsenek növelni a produktivitást.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)