Hirdetés

Tanévkezdéshez új PC kell?

|

Ismét itt van újabb lehetőség, hogy az iskolakezdés kényelmesebb legyen, ha kell hozzá új PC.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy még a gimnáziumi éveket taposod, a diplomádért harcolsz az egyetemen vagy már a nagybetűs élet felé kacsintgatsz, egy megbízható számítógép gyakorlatilag alapkövetelmény, hiszen az élet szinte minden területén szükségünk lehet rá.

A tanévkezdés ideje az egyik legmegfelelőbb időszak egy új PC beszerzésére, ilyenkor ugyanis rengetegen vásárolnak informatikai eszközöket, hiszen az árak is alacsonyabbak, de extra ajándékokra is bukkanhatunk, ha a megfelelő komponenseket válogatjuk össze.

A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen attól függően, hogy csak böngészésre, multimédiás tartalmak megjelenítésére vagy bármilyen hardvert megizzasztó játékra használjuk-e majd a gépet, illetve hogy mennyit is szánunk az adott konfigurációra. Ha épp gépvásárlás vagy fejlesztés előtt álltok, mindenképp érdemes átnézni a PC World cikkét a témában, hiszen számos megbízható konfigot ajánlanak, egyes alkatrészek mellé pedig ajándék egér és teljes játék is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)