Hirdetés

Kezdhetünk aggódni az Electronic Arts saját Iron Man játéka miatt?

|

Olyan hír érkezett a Motive Studio Vasember adaptációja kapcsán, aminek nem mindenki fog örülni.

Hirdetés

Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy Vasember-játék készül az Electronic Artsnál, amit az a Motive Studio készít, ami korábban besegített a Star Wars Battlefront II munkálataiba, leszállította az egész jó Star Wars: Squadronst, és a tényleg remek 2023-as Dead Space remake-et. Nyilván még messze az út vége, nem a közeljövőben fog megjelenni az Iron Man játék, de azért a Marvel-rajongók közül valószínűleg sokan izgatottak már most is a projekt miatt.

Nos, könnyen lehet, hogy alább kell adnunk a lelkesedésből, legalábbis a legújabb, a játékkal kapcsolatos hír nem feltétlenül a legpozitívabb új infó, ami érkezhetett. Kiderült ugyanis, hogy Ashley Cooper lesz a Vasember-játék vezető írója. De ki is az az Ashley Cooper?

Hirdetés

Cooper nem más, mint annak a Gotham Knightsnak az írója, ami többek között papírvékony története és súlytalan, sokszor kellemetlen párbeszédei miatt lett olyan, amilyen. A nagy bejelentés mellett egyébként Cooper arról is írt a Twitteren, hogy anno általános iskolás és gimnazista korában saját képregényei voltak az első írói munkái, mindig is imádta a szuperhősöket. 

Nyilván egyetlen játék miatt nem szabad valakit véglegesen leírni, így csak reménykedni tudunk abban, hogy Cooper ezúttal sokkal jobb munkát tesz majd le az asztalra, és az új Iron Man játékot (a sztorija miatt is) szeretni fogjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)