Hirdetés

Kezdő eszközzel verte el az Elden Ring egyik endgame ellenfelét ez a játékos

|

Egészen szórakoztató, ahogy alig egy perc alatt végez a generálissal.

Hirdetés

Hatalmas siker a FromSoftware legújabb játéka, az Elden Ring, ami újabb ékes példája annak, hogy nagyon is van helye a piacon a kampány alapú videojátékoknak, nem muszáj mindennek online történnie, bár persze van lehetőség egymás segítésére és hátráltatására is. A lelkes közösség, hasonlóan a Dark Souls játékokhoz, az Elden Ringet is darabokra szedte, hogy abból minden érdekes részletet és az összes rövidítési lehetőséget kisajtolja. Ennek köszönhető, hogy találtak egy trükkös, rejtett ajtót, és hogy egyeseknek már 25 perc is elég, hogy kivégezzék a történetet.

Az ilyen nyitott világú kalandok különlegessége, hogy relatív viszonylag kezet adnak a játékosoknak azt illetően, hogy milyen sorrendben és hogyan végezzenek az ellenfeleikkel. Láthattunk nemrégiben például egy játékost, aki a terület adottságait kihasználva hatástalanított másodpercek alatt két ellenséget, most viszont még egy ennél is szórakoztatóbb videó került fel az internetre.

Hirdetés

A Bewitching Branch-csel kapcsolatban általában nem az a játékosok első gondolata, hogy milyen hasznos tárgy, egy bizonyos ONGBAL becenevű illető azonban mégis képes volt megalázni ezzel a Elden Ring végjátékának egyik ellenségét.

Commander Niallról van szó, aki a harc legelején megidézi két katonáját, ezeket azonban azonnal ellene fordította ONGBAL a Bewitching Branch segítségével. A két katona annyira legyengíti Niallt, hogy a játékosnak utána már csak néhány ütést kellett bevinnie, és pontot is tett az összecsapás végére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A videót feltöltő ONGBAL egyébként egy kihívás részeként teljesítette így szóban forgó küzdelmet, a videós ugyanis szintlépés nélkül akarja végigjátszani az Elden Ringet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)