Hirdetés

Kezdődik az Apex Legends mobilos bétája

|

Nem kell már sokat várnunk, hogy a Respawn csodagyereke is játszható legyen a telefonjainkon.

Hirdetés

Egy ideje már nem hallottunk semmit az Apex Legends mobilos verziójáról, egészen mostanáig, amikor is az EA bejelentette, hogy kezdődik a limitált bétatesztelés. Ez a valóságban azt jelenti, hogy a kiadó egy-egy régióban fogja elérhetővé tenni a játékot, kezdve a sort Indiával és a Fülöp-szigetekkel. Ha szépen halad a tesztelés, és minden stabil marad, akkor az év további részében apránként bővítik majd a támogatott régiók körét.

Hirdetés

Van pár dolog, amit fontos kiemelni a bejelentés kapcsán: például azt, hogy az Apex Legends Mobile nem a PC-s és konzolos Apex Legends portja. A helyzet nem ugyanaz, mint a Fortnite-nál, itt inkább a PUBG és a League of Legends irányába mentek a fejlesztők. Kapni fogunk egy, az alapjaitól mobilokra és érintőképernyőkre felépített változatot, ami a játékélmény szempontjából valószínűleg a jobb döntés, de ezzel az is együtt jár, hogy nem lesz semmilyen crossplay vagy cross-progression. Mindenki az elejétől kezdi majd az ismerkedést a játékkal és a tartalmak megnyitását. Szerencsére ahogy a PC-s Apex, ez is teljesen ingyenesen lesz játszható.

Nagyon felpörgött most a mobilos nyitás, és nem portokban gondolkodnak a fejlesztők: a Riot a Wild Rifttel ment mobilokra, a Psyonix a Rocket League Sideswipe-on dolgozik, a PUBG és COD Mobile pedig sikeresebbek, mint valaha. A trendeket elnézve valószínűleg a legtöbb multiplayer címekkel szolgáló csapat ezt a megoldást fogja választani a jövőben portolás helyett.

Az Apex Legends Mobile bétája valamikor a hónap végén indul, az európai elérhetőség időpontjáról egyelőre nincsenek információk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)