Hirdetés

Kezünkben a Mortal Kombat első DLC-jének sorsa!

|

Sorra mutatkoznak be az ismertebb karakterek a Mortal Kombat univerzumából, ám jó pár név kimarad az alapfelállásból.

Hirdetés

A 90-es évek eleje óta ismert verekedős játék szereplői sokunk szemében szinte már családtagnak számítanak - legalábbis mifelénk. Néhányan Sub-Zero-nak hívják a hűtőjüket, vagy Raiden köldökének a konnektort. Sőt, amikor anno elmentem biciklizni, azt mondtam, hogy nyomok egy „lijúkenget". Ezért abszolút nem mindegy, hogy kik fognak szerepelni az új Mortal Kombat részben.

Ed Boon tisztában van vele, hogy a rajongóknak sokat számít egy-egy karakter felbukkanása, így a héten saját Twitter oldalán felajánlotta, hogy négy karakter közül válasszuk ki azt, akit elsőként szeretnénk majd DLC formájában megszerezni. A négy harcos a következő: Rain, Shinnok, Kenshi, Robo-smoke. Vagy készítsenek egy új daliát? Hmmm..., lennének ötleteim. Ti kit szeretnétek látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)