Hirdetés

InFamous: Second Son - érdekességek a főszereplőkről

|

Delsin és Fetch, az Infamous: Second Son és az önálló DLC, a First Light főszereplőinek mozgását komoly technikával varázsolták olyanra, amilyen. Nem minden van úgy, ahogy láttuk.

Hirdetés

Sokan, akik játszottak az Infamous: Second Sonnal és a kiegészítőjével, a First Lighttal is, azt gondolhatták, hogy Fetch sokkal gyorsabb az alapjáték főszereplőjénél, Delsinnél.

A Pax Prime-on a Sucker Punch-os arcok elmondták, hogy a DLC fejlesztési vezetője, miután kipróbálta a játékot megállapította, hogy a fiatal főhősnő túl gyorsan mozog és ezzel problémákat okozhat a játék motorjában. Most egy videóban mindenki megtekintheti, hogy mekkora sebességkülönbség is van valójában a két karakter között.


SuckerPunch2 by Abriael

Mint látszódik, nincs komolyabb eltérés, de a készítők bizonyos látványelemekkel elérték, hogy Fetch mozgása rendkívül lendületesnek tűnjön, és ezzel sikerült is sokakat rászedniük. A neon fényekkel és a kamera látószögével való ügyeskedésnek köszönhetően olyan látványt értek el, amivel még az említett vezetőt is sikerült „becsapni”.

Ti is sokkal gyorsabbnak éreztétek a kisasszonyt, vagy titeket nem tudtak megtéveszteni? 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)