Hirdetés

Ki foglalhatja el Don Mattrick helyét az Xbox részlegnél?

|

Don Mattrick a közösségi játékairól elhíresült Zyngahoz igazolt, de vajon ki veszi át helyét a Microsoftnál?

Hirdetés

Tegnap adtuk hírül, hogy Mattrick ezentúl a Zynga vezérigazgatói posztját tölti majd be, a Microsoft konzolrészlege viszont vezető nélkül maradt.

Úgy tűnik ez a felállás egy darabig nem is fog változni, legalábbis ez derül ki a Microsoft vezérigazgatójának, Steve Ballmernek (a fenti képen ő látható) a dolgozókhoz intézett szavaiból, melyben Mattrick távozásáról ír.

Ballmer sok sikert kíván egykori munkatársának, valamint felsorolja érdemeit: Mattrick hat éve alatt az Xbox Live közösség 6-ról 48 millióra duzzadt,az Xbox 360 Észak-Amerika legtöbbet eladott konzolja lett az elmúlt két évben, valamint bemutatták a Kinectet, amiből 24 milliót adtak el. Ezek után az Xbox One dicsőítése következik, majd köszönetnyilvánítás Donnak, amiért kikövezte az ide vezető utat.

Mattrick teendőit egyelőre maga Ballmer veszi át, ami talán jobb is így, hiszen nem léphet fel a jobb és bal kéz közti kommunikációs probléma (nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal). Steve Ballmer egyébként járt már Magyarországon is, még 2008-ban, de hogy egy életre megemlegeti a látogatást, az biztos: a Corvinus Egyetemen tartott előadása közben egy srác felpattant, beolvasott neki, majd megdobálta tojással. Ki tudja? Lehet, hogy az Xbox One Live szolgáltatásai ezért nem lesznek elérhetőek kis hazánkban a konzol megjelenésekor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)