Hirdetés

Ki hitte volna, hogy egy MI ilyen hihető patch note-okat tud írni a Modern Warfare-hez és a Warzone-hoz?

|

Elég érdekes kísérletet végzett el egy youtuber.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone is viszonylag gyakran frissül, és ahogy azt már más játékok esetében is megszokhattuk, ilyenkor a fejlesztők külön bejegyzésekben számolnak be az újdonságokról és változásokról. Az Infinity Ward által közzétett patch note-ok tartalmai nyilván eltérőek, ám felépítésüket tekintve eléggé hasonlóak, ez pedig pont kapóra is jött egy érdekes kísérlethez.

Hirdetés

S0ur számos informatív videót tett már közé YouTube-csatornáján a Modern Warfare-t és a Warzone-t illetően, nemrég pedig bemutatta azt is, hogyan képes egy mesterséges intelligencia meglepően hihetőnek tűnő bejegyzéseket írni a két játékhoz. A művelethez a sokak által használt Botnikot hívta segítségül, ami bizonyos források alapján képes viszonylag értelmes mondatokat megalkotni, amelyek ráadásul passzolnak is a kiindulási pontként használt anyagokhoz.

Hivatalos patch note-okra és blogbejegyzésekre támaszkodva a Botnik algoritmus elő is állt a saját verzióival, amelyek ugyan sok sületlenséget tartalmaznak, ám jól rávilágítanak a hivatalos posztok általános jellemzőire. Jól látszik például, hogy a szövegek írói elég gyakran próbálják meg a lényeges információk közé beszúrt, különféle csomagokról szóló részekkel arra ösztönözni a rajongókat, hogy pénzt költsenek a játékban.

Ha tudtok angolul, akkor mindenképp ajánlott megnézni S0ur videóját, hiszen a Botnik által generált mondatok néhol igencsak poénosra sikeredtek.

Ti milyen gyakran olvassátok át a patch note-okat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)