Hirdetés

Ki kellett kapcsolni a Call of Duty: Warzone egyik funkcióját, mert halhatatlanná tette a játékosokat

|

A Most Wanted contract alapvetően egy érdekes opcionális apróság, de elég súlyos problémát találtak vele kapcsolatban.

Hirdetés

Hosszú sorokban lehetne regélni, hogy mennyi probléma volt már a Call of Duty: Warzone-nal a megjelenése óta, hiszen rengeteg hacker lett már kipenderítve, és a fejlesztőknek is sok munkájuk akadt a különféle problémák megoldásával.

Szerencsére a csalók elleni harc a jelek szerint továbbra sem állt le, de sajnos gyakran még akkor sem garantált a tiszta meccs, ha épp elkerülik azt a hackerek, hiszen magával a játékkal is akadnak még gondok.

Hirdetés

A Most Wanted contractnek köszönhetően gyakorlatilag élő céltáblává válhatnak a Warzone játékosai, és ha a megadott idő alatt nem ölik meg vagy kapják el őket, akkor visszahozhatják az összes halott csapattársukat, ami értelemszerűen elég hasznos dolog lehet. Persze ez az apróság akkor is jöl jöhet, ha valaki extra kihívásra vágyik, és úgy érzi, simán el tudja intézni az életére törő ellenfeleket, de sajnos akadt egy elég súlyos gond ezzel az egésszel.

A játékosok ugyanis rájöttek, hogy a megfelelő pillanatban lezárt contract halhatatlanná teszi őket, így a golyó, az assassination move, és még a killstreak sem képes kárt tenni bennük. Emiatt a Raven Software kénytelen volt kivenni a funkciót a Verdansk battle royale playlistből, mivel ez egyértelműen egy olyan glitch, ami simán tönkretehet egy meccset. Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a problémát, és azt sem, mikor lesz kijavítva az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)