Hirdetés

Ki lehet már próbálni a Phasmophobia hátborzongató börtönét

|

Vadonatúj területen vadászhatunk szellemre a kooperatív játékban.

Hirdetés

Ősszel jelent meg a Phasmophobia című alkotás, ami ugyan még csak korai hozzáférésen keresztül játszható, de máris elég nagy népszerűségre tett szert, hiszen kifejezetten jó móka pajtásokkal együtt szellemre vadászni egy elhagyatott helyen, na meg persze igencsak félelmetes is olykor. A Kinetic Games szerencsére gőzerővel dolgozik a játék bővítésén és csiszolásán, és egy nagyobb újdonságot már ki is lehet próbálni.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a játék béta változatába egy vadonatúj pálya, így már egy hátborzongató börtönt járva is megkísérelhetjük előcsalogatni az ott tanyázó kísértetet. Viszont nem kellett sok idő, hogy az új helyszín élesedése után felüssék a fejüket az első hibák, így időközben már érkezett is egy patch, ami helyrerakott jó néhány problémát a béta verzióban. Ezután remélhetőleg már nem fordul elő például az, hogy a biztosítékszekrény a fal belsejébe kerül a börtönös pályán.

Ti kipróbáltátok már a Phasmophobiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)