Hirdetés

Ki lesz a Microsoft új vezérigazgatója?

|

Valószínűleg már csak napokra vagyunk a hivatalos bejelentéstől, de azért érdemes megnézni, ki is ül a jelöltek listájának élén.

Hirdetés

A kutatás a Microsoft következő vezérigazgatója után talán a végére ért. Bár még nem hivatalos, a Bloomberg szerint Satya Nadella lesz az, aki leváltja Steve Ballmert, miután ő augusztusban bejelentette távozási szándékát.

Nadella jelenleg a cég „Cloud and Enterprise” részlegének vezetője, mely az Xbox Live, a OneDrive, a Skype, és több online szolgáltatásért felel. Persze a hír nem hivatalos, és semmi sincs még kőbe vésve, Bloomberg forrásai szerint Nadella szerepel a jelöltek listájának élén.

A jelentés szerint egyébként a vezetőség azt is fontolgatja, hogy Bill Gates elnöki székét is átadják John Thompsonnak. Már csak azt nem tudjuk, hogy a Microsoft mikor fogja megosztani velünk az átalakulást, bár annyit már korábban elárultak, hogy valamikor 2014 elején számíthatunk bejelentésekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)