Hirdetés

Ki mondta, hogy harc nélkül nem lehet Warzone meccset nyerni?

|

Egyetlen sebzést sem okozott a pacifista hajlamú játékos, mégis megnyerte a Warzone meccsét. Nem akármilyen eredmény ez.

Hirdetés

Néha a pacifizmus is sikeres lehet. Nem gyakran fordul persze elő ez a lövöldözős játékokban, ha pedig igen, arra mindenki felkapja a fejét.

Ilyen eredményt villantott most a redditen Pinkys_Brain néven fentlevő játékos, aki a Warzone győzelme után gyorsan kamerát ragadott és felvette a meccs végi jelentést, amitől sok játékosnak ki is kerekedett a szeme. Pinkys Brain a meccsen egyetlen sebzést sem osztott ki, ennek ellenére nem csak egy contractot teljesített, de meg is nyerte a solo Warzone meccset.

Hirdetés

A játékos elmondta, nem feltétlenül volt cél az, hogy harc nélkül lehozza a meccset. Tulajdonképpen már készült is arra, hogy az utolsó körben majd harcolnia kell néhány ellenféllel, azok azonban a hegy tövében ragadtak, ahonnan nem volt felfelé vezető út, Pinkys Brain így csak végig kellett, hogy nézze, ahogy elfogynak, majd teljes nyugalomban behúzta a győzelmet.

Won a solos game with 0 kills and 0 damage... from r/CODWarzone

A meccs végén a játékos 4900 pontot kapott és bár a videó jó bizonyíték arra, hogy nem sebzett, néhány játékos arra gyanakszik, hogy a pacifista harcos a Warzone valamilyen hibáját kihasználva csalhatta ki magának a látványos végeredményt.

Nektek mi volt eddig a legemlékezetesebb Warzone eredményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)