Hirdetés

Kiábrándító hír érkezett a Gotham Knights konzolos verziójáról

|

2022-ben minimum furcsa ez a visszalépés, pláne az év egyik legjobban várt AAA-játékától.

Hirdetés

Fájni fog, ne is kerteljünk, tépjük le a ragtapaszt egy gyors mozdulattal:

Konzolokon kizárólag 30 képkocka/másodperces sebességgel fut majd a Gotham Knights.

Nem, nem lesz választható performance/quality opció és a változó képfrissítést sem támogatja majd: fixen 30 fps-sel fut a 21-én megjelenő egyjátékos és co-op akciójáték és kész.

Ezt az egyik executive producer, Fleur "Flaoua" Marty árulta el a Gotham Knights Discord-csatornáján, miközben a rajongók kérdéseire válaszolt. Indoklása szerint a játék túl összetett a 60 fps-hez (vagy bármihez 30 felett): a zavartalan co-op és "a rendkívül részletes nyílt világ" miatt nem működött, hogy egyszerűen letekerik a felbontást, ezért maradtak a 30-as limitnél.

Hirdetés

Ez elég furcsa 2022-ben, hiszen ma már szinte mindegyik nagyobb játék rendelkezik ezzel a két választható opcióval, PS5-ön és Xbox Series X-en legalábbis jogos elvárás ez a  közönség részéről. A Gotham Knights pedig szép és valóban részletgazdag open world játék lesz, de annyira azért nem lenyűgöző a grafikája, hogy ezt indokoltnak érezzük - de nyilván nem véletlenül döntöttek így.

Tény, hogy PC-n sem lesz könnyű elérni a röccenésmentes 60 pluszos képfrissítést, tekintve, hogy már a minimum gépigény is elég húzós. Titeket mennyire zavar ez a korlátozás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)