Hirdetés

Kiadóra talált az Atomic Heart, de milyen hatással lesz ez a megjelenésre?

|

Bár az újonnan létrejött partnerség előnyös a Mundfish csapata számára, minden jel szerint csúszáshoz vezet.

Hirdetés

Már eddig is kimondottan izgalmasnak tűnt a Focus Entertainment portfóliója, hiszen a francia kiadó olyan címek felett bábáskodik, mint például az A Plague Tale: Requiem, az Evil West, az Aliens: Dark Descent, a Warhammer 40,000: Space Marine II és az Atlas Fallen. Ehhez az impozáns névsorhoz csatlakozott most az orosz Mundfish első alkotása, a roppant ígéretes játék benyomását keltő Atomic Heart.

A felek megállapodása értelmében a Független Államok Közössége és Ázsia területén a Mundfish intézi a kiadást, míg Európában, Észak-Amerikában és a világ többi részén a Focus Entertainment vállalja át ennek minden nyűgét és baját. A stúdió így arra koncentrálhat, ami a bejelentést kísérő közlemény alapján a legfontosabb: a lehető legjobb minőségben leszállítani a játékot.

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy ez mit jelent, pláne annak tükrében, hogy a kommüniké is úgy fogalmaz, hogy az eredetileg 2022-es megjelenés helyett immáron valamikor a tél folyamán várható az Atomic Heart, vagyis a 2022 decemberétől 2023 februárjáig terjedő időszakban számíthatunk az érkezésére.

A PC-re, valamint a Switch kivételével új és előző generációs konzolokra fejlesztett FPS-ben a rémálommá lett szovjet utópia csúcstermékeivel, különféle robotokkal kell felvennünk a küzdelmet. Ehhez jól jön majd, hogy a közelharci és lőfegyverek mellett egy kísérleti kesztyű is a rendelkezésünkre áll, amely különleges képességekkel ruházza fel viselőjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)