Hirdetés

Kibontották a Diablo IV gyűjtői kiadását, amelyből pont a lényeg maradt ki

|

Egy youtuber több mint egy hónappal a megjelenés előtt rátehette a kezét a nem mindennapi csomagra.

Hirdetés

A béta körüli felhajtást látva alighanem túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Diablo IV lehet 2023 egyik slágerjátéka. Valószínűleg anélkül is óriási érdeklődés övezné, ha nem irányulna már eleve minden tekintet az Activision Blizzardra, amit a Microsoftnak még mindig nem sikerült felvásárolnia. Egy ekkora jelentőségű megjelenésnek magától értetődően ütős marketingkampány ágyaz meg, és a kiadó tényleg mindent bevet: megszállta a divatipart, elfoglalt egy templomot, sőt még a házimunkát is átvállalta. De természetesen az olyan tradicionális fogások sem hiányozhatnak, mint egy méretes, minden földi, mennyei és pokoli jóval megtömött gyűjtői kiadás, igaz, ebből pont a játék hiányzik.

Amúgy egyáltalán nem ördögtől való, ez a megoldás mi több, még csak nem is formabontó, más kiadók is alkalmazták már korábban. Miként azt is, hogy jóval a premier előtt kiválasztott influenszerek lehetőséget kaptak a csomag tartalmának megmutatására.

Hirdetés

Hogy a Diablóra szakosodott német youtuber, wudijo engedéllyel tett-e így, vagy fittyet hányt a kötelmekre, az nem teljesen világos, mert a kartondobozon, amiből kiveszi a pakkot, fehéren feketén az áll, hogy június 1-je előtt tilos kézbesíteni. És akár a bontás elejét végigasszisztáló unokaöccse által viselt póló szabályszegésre buzdító felirata is utalhat arra, hogy a Blizzardnál nem lesznek boldogok, amikor meglátják ezt a videót.

Mindenesetre a stílusos csomagban csupa olyasmi található, amit egy gyűjtő szívesen birtokolna, és wudijo mindent megmutat a mesés artbooktól Sanctuary térképén át egészen a Candle of Creation nevet viselő elektromos gyertyáig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)