Hirdetés

Kibontották a rejtélyes Call of Duty ládákat, de nem kerültünk közelebb a 2020-as részhez

|

Tényleg senki sem számított arra, ami a 2020-as Call of Duty kapcsán a streamerekhez juttatott ládákban lapult.

Hirdetés

Sokan úgy hitték, hogy ma végre valahára hivatalosan is bejelentik az új, 2020-as Call of Duty epizódot, elvégre a közelmúltban több streamel is titokzatos csomagokat kapott a kiadótól, melyek tartalmát ma fedhették fel. Ezzel párhuzamosan több forrás is arról számolt be, hogy fura "Black Ops szerű" teaserek tűnnek fel véletlenszerűen a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone meccsek között. Tényleg itt lenne már az ideje a hivatalos leleplezésnek, de az Activision a jelek szerint tovább húzza a dolgot.

Hirdetés

Ma ugyanis lejárt az embargó, az érintettek kibonthatták a szóban forgó ládikókat, azokban viszont kézzelfogható bizonyíték helyett régi, '50-es évekbeli vetítőgépek lapultak. Egészen pontosan egy-egy TDC Headliner 303 modell. Kaptak képeket is, melyeket a vetítők segítségével lehetett alaposan is megvizsgálni, ezek azonban szintén nem konkrét, az új részre vonatkozó bizonyítékok voltak, hanem "csak" különböző térképrészletek és levelek.

A rajongók a közzétett képek megjelenése óta próbálnak rájönni a nagy titokra (nyilván valamiféle rejtélyt kellene megoldani ezekkel az eszközökkel), de a kutatást nem könnyíti meg az sem, hogy a nagyjából 70 éves vetítőgépek cseppet sincsenek rózsás állapotban, törött világításról és elromlott fókuszról számoltak be azok, akiknek a birtokába került egy ilyen CoD relikvia. 

Arra mindenesetre már rájöttek, hogy több kép is a Summit nevezetű pályához kapcsolódik - ez a térkép több korábbi Black Ops játékba is bekerült.

Remélhetőleg hamarosan sikerül újabb részletekre is rájönni, de most már tényleg az lenne az igazi, ha befutna a hivatalos bejelentés is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)