Hirdetés

Kibővített Alan Wake's American Nightmare trailer

|

A Remedy most még többet mutat meg a VGA 2011 keretében leleplezett játékból.

Hirdetés

A 2010 tavaszán megjelent Alan Wake nem lett akkora siker, mint amire akár a Remedy, akár a Microsoft számított. Másfél millió eladott példány meggyőző eredmény lehetett volna, ha az első hónapban sikerül ennyit realizálni, és nem másfél év alatt.



Érdekes adalék, hogy a másfél millióból 900 ezer digitális formában (Games on Demand) kelt el, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért XBLA-címként érkezik a folytatás.



Az újabb epizódban hősünk immáron két éve vendégeskedik az ún. sötét helyen, miközben felesége, és hűséges barátként viselkedő ügynöke megpróbálják folytatni életüket. Alan eltűnése valóságos városi legendává vált a fiatalok körében, akik egy olyan rémtörténetet kerekítettek a nyilvánosság által egyáltalán nem ismert sztori köré, ami egyik napról a másikra megelevenedik. Mr Scratch, Alan Wake karikatúrája gyilkos ámokfutásba kezd, hogy levadássza az író feleségét. Vajon képes lesz hősünk megállítani?
Az Alan Wake's American Nightmare valamikor 2012 első negyedévében lát majd napvilágot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)