Hirdetés

Kibővítve, feljavítva jön a Grand Theft Auto V PlayStation 5-re

|

Amíg meg nem jelenik, minden hónapban ajándékot kapnak a PlayStation 4-es játékosok.

Hirdetés

Az biztos, hogy pár évig még nem kapjuk meg a Grand Theft Auto VI-ot, de arra nem számítottunk, hogy a Rockstar további energiát fektet a GTA V feljavításába, és így három generáción át húzza az eredetileg 2013-ban megjelent játékot. Pedig így lesz, mivel a GTA V nem csak hogy futni fog a Sony új konzolján, többet is nyújt majd.

Hirdetés

A kibővített kiadás valamikor 2021 második felében érkezik, és mindenki, akinek megvan PlayStation 4-re a játék, ingyen játszhat a Grand Theft Auto Online frissen megjelenő, önállóan futó változatával PlayStation 5-ön is, amennyiben a megjelenést követő három hónapban hozzáadja fiókjához. Amíg el nem jön a premier napja, minden hónapban 1 millió GTA$ jár minden játékosnak, de ehhez havonta legalább egyszer be kell lépni.

Azt, hogy pontosan mivel nyújt majd többet, még nem tudjuk, de technikai fejlesztésekre, a látvány és a teljesítmény feljavítására számíthatunk. Nagyon valószínű, hogy 60 fps-sel fog futni végre, és natív 4K-ban járkálhatunk majd Los Santosban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)