Hirdetés

Kiderülhetett, hány város és milyen helyszínek várnak majd minket a Grand Theft Auto VI-ban

|

Ha minden igaz, még gyorsulási versenyeken is indulhatunk majd.

Hirdetés

A Rockstar Games még két évvel a megjelenés előtt,  2011 őszén adta ki a Grand Theft Auto V akkoriban lenyűgözően ható első trailerét, a régóta várt folytatást illetően viszont nem ők hozták el nekünk a nagy találkozást, hanem egy hacker, aki tavaly ősszel kiszivárogtatta a játék egy kezdetleges verzióját.

A gameplay videókat és számos fájlt tartalmazó állomány megerősítette, hogy a GTA VI a Miami-ihlette Vice Cityben és környékén játszódik majd, akik pedig letöltötték, még mindig tudnak benne új infókat találni.

Hirdetés

Legalábbis ezt állítja egy redditező, aki szerint a szivárgás alapján a következő Grand Theft Auto világában összesen 11 kisebb várost járhatunk majd be, amelyeknek még a neve is kiderült: Ambrosia, Cooperhead, Domed Hills, Ekanfinika, Hamlet, Lake Leonida, LO, Port Gellhorn, Redhill, Sundown és Yorktown.

A települések mellett olyan különleges helyszínekkel is készül a Rockstar, mint például szabadtéri bevásárlóközpontok, egy erdő, egy tengerparti komplexum és gyorsulási futamoknak otthont adó versenypályák, ahol mi is megmérethetjük majd magunkat és az aktuálisan elcsaklizott járgányunkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az időközben (a moderátorok által) törölt bejegyzés kapcsán persze érdemes megjegyezni, hogy nem ellenőrizhetők a fenti állítások, és ha még hiteles is a szivárgás, a nyilvánosságra került anyagok a GTA VI fejlesztésének korábbi szakaszából származtak, így könnyen lehet, hogy már nem is aktuálisak az információk.

Mindezek fényében szigorúan pletykaként érdemes kezelni a fentieket. De ha már a helyszíneknél tartunk, a szivárgás a játék lehetséges térképéről is elárult egyet s mást, amiről videós formában is beszámoltunk nektek:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)