Hirdetés

Kiderülhetett, milyen időszakban játszódik a következő Assassin's Creed

|

Az Assassin's Creed Valhalla szivárogtatójának ismét van mondanivalója.

Hirdetés

Még az Assassin's Creed Valhalla tartalmainak áramlása sem fejeződött be (április végén érkezik az Írországba kalauzoló kiegészítő, a Wrath of the Druids), ám az internet népe már azt találgatja, hogy hová fog legközelebb vinni minket a franchise, milyen korszakkal bővül a Ubisoft történelme.

A kérdés még inkább aktuálissá vált, miután a közelmúltban tíz év után elvesztette vezető íróját a széria. Nemrég arról sutyorogtak 4chan-en, hogy a százéves háború idején játszódhat az új Assassin's Creed és a Ubisoft Sofia dolgozik rajta, ám egy új pletyka szerint ez nem teljesen igaz.

Ezúttal egy francia YouTuber, Jonathan értesüléseiről van szó, aki korábban megbízható információkkal rendelkezett a Valhalla bejelentése előtt, szóval érdemes lehet odafigyelni rá - még ha nem is maradéktalanul.

Hirdetés

A témával foglalkozói videóiban elhangzottakat a Reddit összegezte, ezek alapján a következő Assassin's Creed egészen a harmadik keresztes hadjáratig repít minket vissza (valamikor 1191 és 1199 közöttre), a legelső Assassin's Creed eseményei után fog játszódni és I. (Oroszlánszívű) Richárd életét követhetjük majd nyomon a hadjárat után. Olyan városokat látogathatunk majd meg, mint Akko, Korfu, Dubrovnik, Bécs, Köln és Párizs, valószínűsíthetően Németország és Franciaország szolgál majd nyílt világként. 

A történetről egyelőre nem sok szivárgott ki, de állítólag visszatér mentorként Altaïr Ibn-La'Ahad is. Jonathan szerint az új epizód 2022-ben fog megjelenni, és a Ubisoft Sofia dolgozhat rajta, akik korábban olyan részekkel gazdagították a franchise-t, mint a Liberation és a Rogue.

Természetesen amíg a Ubisoft nem jelent be valamit hivatalosan, addig ez csak erős pletyka, de talán lehet valami valóságalapja az előzmények alapján. Ti szeretnétek, ha lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)