Hirdetés

Kiderülhettek az első részletek Hideo Kojima új horrorjátékáról, többek között a címe is

|

Nem kizárt, hogy a Summer Game Fest nyitóceremóniáján már a nagyközönség is látni fogja, min dolgozik a Metal Gear Solid és a Death Stranding atyja.

Hirdetés

Mindössze két nap választ el attól, hogy az E3 megüresedett helyére benyomult Summer Game Fest nyitóelőadása során szemtanúi legyünk pár világpremiernek, valamint közelebbről is megismerjünk néhányat a korábban bejelentett, de még mindig megjelenés előtt álló játékokból. Emellett arra is van mindig némi esély, hogy megtudjuk, milyen projekten ügyködik Hideo Kojima, az esemény ötletgazdája, Geoff Keighley kebelbarátja.

Előzetesen a Death Stranding 2-re tippeltünk volna Norman Reedus elszólása alapján, de egy gyakran, és ami fontosabb, megbízhatóan szivárogtató újságíró, Tom Henderson szerint valami mással fogja a frászt hozni a játékosokra a Kojima Productions.

Hirdetés

Állítása szerint eljuttattak hozzá egy még korai stádiumban lévő játékról készült felvételt, amelyen Margaret Qualley (Mama a Death Strandingből) látható kék ruhában, amint sötét folyosókon sétál végig, elemlámpával világítva maga előtt az utat. A kamera ugyan kívülről mutatta a karaktert, de a névtelenségét megőrizni óhajtó forrás azt sugallta, hogy belső nézetből is játszható a szóban forgó alkotás.

Henderson nem hiszi, hogy a Death Stranding 2-ről lenne szó, mert a felvétel végén felbukkant "Game Over" felirat után rögvest az "A Hideo Kojima Game" következett, majd pedig az "Overdose" felirat. Ebből arra jutott, hogy ez lehet a játék címe, vagy legalábbis a kódneve.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Igazából még azt sem zárhatjuk ki, hogy ez az a játék, amit egy másik előszeretettel szivárogtató szakmabeli, Jeff Grubb szerint eredetileg a Stadiavál akart megvalósítani Kojima, de aztán az Xboxhoz vitte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)