Hirdetés

Kiderült a Diablo 4 megjelenési dátuma?

|

Több névtelen forrás is azt állítja, hogy ők már tudják, melyik hónapban érkezik majd a Blizzard sötét fantasy játéka.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy valaki nagyon nem tud titkot tartani a Blizzardnál: nemrég kiszivárgott, hogy nagy valószínűséggel kipróbálható lesz majd a Diablo 4 béta verziója, most pedig újabb informátorok léptek elő, akik azt állítják, hogy ismerik a végleges játék megjelenési dátumát.

Az Xbox Era és a Windows Central is azt állítja, hogy az idei The Game Awards fogja megkezdeni a Diablo 4 monumentálisnak szánt marketing kampányát, hogy aztán a játék 2023 áprilisában kerüljön fel a boltok polcaira.

A két forrás szerint a The Game Awards díjátadó ünnepségének legfontosabb szegmense lesz majd, és nem csak a játék megjelenési dátumát fogják bejelenteni, hanem a játék összes létező kiadását is bemutatják majd, illetve megnyitják az előrendeléseket is, amellyel egyben a februári béta teszthez is hozzáférést kaphatnak majd a játékosok.

Hirdetés

Nem csak a megjelenésről ejtettek szót az informátorok, de a megjelenés utáni tervekről is, ugyanis ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Diablo 4 szezonális tartalmakkal is rendelkezik majd, az első szezont pedig valamikor a harmadik negyedévben, nyár vége felé fogják majd útjára indítani.

Ahogy mindig, ezúttal is fontos észben tartani, hogy ezek pletykák, szóval senki ne lepődjön meg túlságosan, ha végül valami ezekből nem válik be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)