Hirdetés

Kiderült a Dragon Age 4 hivatalos címe

|

Ezzel párhuzamosan játék logóját is megmutatta a BioWare.

Hirdetés

Megalapítása óta megjárta a legfelsőbb szférákat és a poklot is a BioWare, a szerepjáték-rajongók közösségének egykori kedvence, amely bevallottan arra törekszik az új Mass Effecttel, valamint a Dragon Age 4-gyel, hogy visszaszerezze a játékosok megbecsülését. A két projekt közül az utóbbi áll közelebb a befejezéshez, olyannyira, hogy végre megismerhettük a hivatalos címét, mely így hangzik:

Dragon Age: Dreadwolf

De nemcsak erről rántotta le a leplet a BioWare, hanem a játék logójáról is, amit alább tekinthettek meg, továbbá ígéretet tett arra, hogy az előttünk álló hónapok során újabb részleteket ismerhetünk meg. Ugyanebben a blogbejegyzésben pedig röviden mesélt a negyedik Dragon Age antagonistájáról is.

Íme a logó:

Hirdetés

Annak, akik nemcsak a Dragon Age: Inquisitiont játszotta végig, hanem a DLC-ket is - különös tekintettel az utolsóként kiadott Trespasserre -, tisztában kell lennie azzal, hogy társaink egyike nem pont az, akinek kiadta magát. Pontosabban sokkal több annál. Solas, a mágus valójában a Dread Wolfként is emlegetett Fen'Harel.

"Egyesek azt mondják, hogy ősi elf istenség, mások szerint nem az. Azt is beszélik, hogy elárulta a népét, mások úgy vélik, hogy éppen ellenkezőleg, ő a megmentőjük, aki akár a világot is feláldozná értük. Indítékai kiismerhetetlenek, módszerei olykor megkérdőjelezhetőek, hírneve emiatt akár egy csínytevő istené,  aki folyton veszélyes játékot űz."

Az említett bejegyzés alapján felesleges amiatt izgulniuk az újoncoknak, hogy még nem találkoztak Solasszal, majd rendesen be fog mutatkozni nekik, amikor eljön az ideje. Ami pedig a történetet illeti, annak a középpontjában változatlanul mi leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)