Hirdetés

Kiderült egy rakás részlet a Star Wars: Eclipse egyik főszereplőjéről

|

A Quantic Dream Star Wars játéka az univerzum új elemeivel ismertet meg minket.

Hirdetés

A Sacred Symbols podcastnak köszönhetően meglepően sok részlet kiderült a Project S néven is emlegetett Star Wars Eclipse-ről. A játék a sztoriorientált kalandjairól elhíresült Quantic Dreamnél készül, akik most először fogják meglátogatni a messzi-messzi galaxist.

Az első és legfontosabb infó, hogy a játék főszereplője egy edzett, 30 év körüli nő lesz, aki a Zaraan birodalom egyik jómódú tagja. A Zaraan egy eddig még nem ismert faj a Star Wars univerzumon belül.

Hirdetés

A podcastben hallottak alapján a Zaraan mind politikai, mind katonai megmozdulásokban az agresszívabb megoldásokat preferálja, de a döntések meghozatalában egy érdekes rendszert alkalmaznak. A Zaraan népnél a házasság nem csak érzelmi köteléket jelent: az új család egy egyesült hangot képvisel onnantól a társadalomban. A főszereplőnk, Sarah az erőszak nagy rajongója, de párja, Xendo egy jóval szolidabb alkat, ennek az ellentétnek pedig szerepe lesz majd a sztoriban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az Eclipse egyébként a galaxis peremén játszódik, így sok újdonságra számíthatunk. A főszereplő házasságának előtérbe kerülése és a Köztársaság fénykorának megelevenítése mind mind olyan apróságok, melyek egy még sosem látott kalandot ígérnek. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit hoznak ki ezekből az elemekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)