Hirdetés

Kiderült, hány órányi elmebajt tartogat számunkra a Rick és Morty alkotóinak FPS-e

|

A Squanch Games egyik fejlesztője mesélt a hamarosan megjelenő High on Life játékidejéről.

Hirdetés

Bár nincs közvetlen kapcsolat egy játék hossza, valamint aközött, hogy mennyire lesz emlékezetes az élmény, általában mégis kíváncsiak vagyunk arra, hogy hány órányi szórakozást kapunk a pénzünkért. Különösen égető kérdés ez, amennyiben egy többjátékos komponenst teljesen nélkülöző, single-player alkotásról van szó, mint amilyen a Squanch Games műhelyében formálódó, lassan célegyenesbe érő High on Life is lesz.

A decemberi játékkínálat egyik legizgalmasabb darabja 12-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra. Ennek apropóján készített a Pure Xbox egy részletekben közölt interjút a Mike Fridley stúdióvezetővel, aki első körben a High on Life kiadását támogató Xboxot, valamint a Game Pass szolgáltatást dicsérte, amelynek előfizetői a premier napjától nyúzhatják is az őrültnek ígérkező kalandot.

Hirdetés

Szerencsére nem csak arra volt kíváncsi a portál, hogy milyen együttműködni az Xbox csapatával, hanem szóba került a várható játékidő is. Erre a kérdésre Fridley a következő választ adta:

"Nyilvánvalóan attól függ, játékosként mindent ki akarsz-e maxolni, de átlagosan 10-12 óra, amíg felgöngyölíted az elsődleges történetszálat. Ha viszont minden mellékes feladattal foglalkozni kívánsz, és a gyűjtögetést sem hanyagolod el, akkor simán eltölthetsz a játékkal 20-25 órát is."

Mit gondoltok, ennyi elég is a fura, beszélő fegyverekkel teli kalandból, amelyben fejvadászként kell megmentenünk az embereket attól, hogy drogként fogyasszák el őket földönkívüliek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)