Hirdetés

Kiderült, hogy a The Witcher 4 vagy a The Witcher remake érkezik-e hamarabb

|

A CD Projekt egyik fejese mesélt a The Witcher játékok ütemtervéről.

Hirdetés

Míg a CD Projekt Red kapacitásai korábban nem tették lehetővé, hogy párhuzamosan több nagy projektet is futtasson, mostanra felvásárlások és újabb stúdiók nyitása révén már az ezer főt is meghaladja a munkatársak száma, így nem tűnik lehetetlennek a közelmúltban leleplezett terv véghezvitele, minek keretében egy új The Witcher trilógiával, a 2007-es The Witcher remake-jével, valamint egy új Cyberpunkkal is meglepnék a lengyelek a rajongókat.

Ráadásul attól sem zárkóznak el, hogy adott esetben külsős csapatokkal végeztessék el a munkát, noha a múltbéli tapasztalataik (a Widecreen Gamesnek kiszervezett konzolos The Witcher: Rise of the White Wolf minősége nem ütötte meg a mércét) óvatosságra intenék őket. A Canis Majoris kódnéven futó remake-et például az egykori CDPR-veteránokkal feltöltött Fool's Theory fejleszti.

Hirdetés

A minap kiderült, hogy Geralt első kalandjának újragondolása szintén Unreal Engine 5-ös alapokra épül, mi több, nyitott világú játék lesz, szemben az eredeti verzióval. A cég harmadik negyedéves pénzügyi jelentéséről beszámoló elnök és ügyvezető, Adam Kiciński pedig újabb információkat osztott meg a projektről.

Tisztázta, hogy a remake csak a Polaris kódnevű, The Witcher 4-ként emlegetett játék debütálását követően jelenik majd meg, mégpedig azért, hogy profitálhasson az új trilógia nyitódarabjához fejlesztett technológiák és eszközök előnyeiből.

"Igen, a Polaris után következik a sorban, méghozzá azért, ahogy erre a projektre gondolunk. Úgy vélem, a remake nagy mértékben fog támaszkodni a Polaris technológiáira, szóval részben azzal párhuzamosan fejlesztjük, de miután a Polaris megjelent, és minden, ami ahhoz készült, elnyeri végleges formáját, azt részben hasznosítjuk a remake-ben is."

Szóba került a befektetők tájékoztatása során a The Molasses Flood titokzatos projektje is. A Sirius kódnevű The Witcher spin-offról Adam Kiciński azt mondta, hogy más lesz, mint a korábbi játékok, és az eddiginél nagyobb játékosrétegnek szánják. Részleteket viszont nem árult el róla, mert úgy véli, hogy először a közönségnek kell megismernie és megértenie, min is dolgozik a CD Projekt által úgy egy éve felvásárolt stúdió. Az sem kizárható, hogy a Sirius végül megelőzi a Polarist, ugyanis Kiciński nem válaszolt arra a kérdésre, hogy melyik jelenik meg hamarabb.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)