Hirdetés

Kiderült, hogy hoz-e új operátorokat a Rainbow Six: Extraction

|

Mint ismeretes, a Rainbow Six: Siege spin-offjában a Ubisoft multis lövöldéjének karaktereit irányíthatjuk.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege kooperatív módja öntálló játékká nőtte ki magát, ami azóta új nevet is kapott. A Rainbow Six: Extraction nem titkoltan PVE központú élménynek készült, amiben kedvenc operátorainkat vihetjük új kalandokra.

A Ubisoft láthatóan komolyan veszi a projektet, de egyeseknek csalódást okozhat azzal, hogy exkluzív karaktereket nem tervez hozzá hozzá. Vagyis jelenleg úgy néz ki, hogy csak a Siege operátorok Extraction variációval lövöldözhetünk majd.

Hirdetés

A fejlesztés korai fázisaiban még felmerült a gondolat, hogy direkt az Extraction számára tervezett karakterekkel is előálljanak, ám végül a fejlesztők elvetették ezt az ötletet, méghozzá teljesen érthető okból.

"A rendelkezésünkre álló Siege operátorok hatalmas száma miatt nincs olyan terület, amit ne fednének le a már létező figurák."

Tény és való, hogy a rengeteg játszható karakternek köszönhetően szinte minden szerepkörre és archetípusra jut legalább egy. Mindenesetre a Ubisoft alig várja, hogy a játékosokkal együtt leásson az idegenektől fertőzött alternatív univerzum mélységeibe, és újabb rétegeket adhasson hozzá a már ismert operátorok történeteihez.

A Rainbow Six: Extraction megjelenése 2021. szeptember 16-án várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)