Hirdetés

Kiderült, hogy kell-e fizetnie annak, aki részt venne az E3 2021-en

|

Korábban olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a digitális formában megtartott rendezvényen való részvételt díjfizetéshez kötik.

Hirdetés

A 2020-as E3 a koronavírus világjárvány hatására elmaradt, viszont a rendezvényt szervező Entertainment Software Association megerősítette, hogy idén digitális formában megtartja a showt. Az ESA folyamatosan egyeztet a kiadókkal és a fejlesztőkkel, hogy minél több alkotást mutathassanak meg a közönségnek.

Hirdetés

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerült korábban pár pletyka, többek között az is, hogy a digitális formátum ellenére is fizetőssé tennék a részvételt, viszont az ezzel kapcsolatos kételyeket most eloszlatta az E3 szervezőcsapata. A rendezvény hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy a teljes E3 2021 digitális show ingyenes lesz minden résztvevő számára, és a közeljövőben várhatóak ezzel kapcsolatban újabb információk.

További részletek egyelőre nem ismertek az idei E3-mal összefüggésben, de abban biztosak lehetünk, hogy az ESA arra törekszik, hogy a lehető legjobb digitális rendezvényt tartsa meg. Ti mit vártok a 2021-es E3-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)