Hirdetés

Kiderült, hogy kell-e a Ghost of Tsushimához PC-n is PSN-fiók

|

Maguk a fejlesztők tisztázták a sok játékost foglalkoztató kérdést.

Hirdetés

Mindössze tizenegy nap választ el minket attól, hogy PC-n is elérhetővé váljon a szamurájos Assassin's Creedként is emlegetett Ghost of Tsushima. A korábban a Sly Cooper és az Infamous sorozatokat pátyolgató Sucker Punch még 2020-ban, kevéssel a jelenlegi konzolgeneráció rajtja előtt jelentkezett a túlnyomórészt pozitív kritikai fogadtatásban részesített, illetve az eladások tekintetében is remek teljesítményt nyújtó akció-kalanddal. Egy évre rá pedig már nemcsak a PS4-es változatot indíthattuk el PS5-ön, hanem a natív verziót is.

A mongol hódítók ellen egyszemélyes háborút folytató Jin Sakai története olyan élmény, aminek megtapasztalására valószínűleg számos PC-s játékos vágyik, ám nem lennénk meglepve, ha némileg elbizonytalanodtak volna, miután a Sony jókora felháborodást okozva kötelezővé tette a PSN-fiók meglétét a Helldivers 2 esetében.

Hirdetés

Megelőzve a bajt, a Ghost of Tsushima fejlesztői az X-en igyekeztek tisztázni, hogy mi a helyzet a PSN-fiókkal a PC-s verzió vonatkozásában. A posztjukból kiderült, hogy az egyjátékos kampány élvezetéhez nem szükséges senkinek PSN-fiókot regisztrálnia és azt a Steam-fiókjával összekötnie. Ha viszont a Legends névre keresztelt online többjátékos módban szeretnénk elmerülni, valamint trófeákat gyűjtenénk a PlayStation overlay használatával, akkor bizony megkerülhetetlen a regisztráció.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)