Hirdetés

Kiderült, hogy lesz-e mostanában új InFamous vagy Sly Cooper

|

A Ghost of Tshushima fejlesztői egy blogposztban árulták el, hogy mi a helyzet a két ismert franchise-ukkal.

Hirdetés

Bár a Sucker Punch Productions nem PlayStationön, hanem Nintendo 64-en kezdte a pályafutását, azonban sikereiket a Sony-nak köszönhetően érték el olyan ismert szériákkal, mint a Sly Cooper és az InFamous.

Legutóbb a nagy sikerű Ghost of Tsushimán dolgozott a csapat, és még nem jelentették be, hogy mi lesz a következő projektjük, ezért a rajongók elkezdtek reménykedni, hogy talán egy új InFamous vagy Sly Cooper részt kaphatnak kézhez a következő években. 

Hirdetés

A fejlesztők azonban letörték a lelkesedést, és egy blogposzt keretében megerősítették, hogy jelenleg egyik széria új epizódján sem dolgoznak, persze jó okkal. Ekképpen fogalmaztak: 

"Ahogy a játékaink egyre nagyobb méreteket öltenek és egyre összetettebbé válnak, a stúdiónk teljes figyelmét igénylik. Mivel a jelenlegi projektünkre koncentrálunk, jelenleg nem tervezzük az InFamous vagy a Sly Cooper szériák újralátogatását, és jelenleg egyetlen más stúdió sem dolgozik ezekhez a franchise-okhoz kapcsolódó projekteken. Ezek a karakterek nagyon különlegesek és közel állnak a szívünkhöz, így bár soha nem mondanánk, hogy soha nem nyitjuk meg újra ezeket a kapukat az utunk során, egyelőre nincsenek InFamous vagy Sly Cooper játékok fejlesztés alatt.".

Hogy a csapat mennyire nem mondott le az InFamous franchise-ról, azt jól mutatja két kisebb kapcsolódó hír is: egyrészt karbantartást végeznek az InFamous 2 felhasználók által készített tartalmaival rendelkező szerverein, és egy új otthonba költöztetik őket, ahol egy kicsit tovább működhetnek majd - bár idővel le fognak állni, de amíg van aktív játékos, addig menni fognak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Másrészt a stúdió azon dolgozik, hogy a PlayStation Store-on minden területen elérhetővé tegye az InFamous: Second Son egyik letölthető tartalmát, a Cole's Legacy-t, amely eddig csak a játék gyűjtői kiadásának részeként volt elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)