Hirdetés

Kiderült, hogy mennyi helyet foglal a Guardians of the Galaxy játék

|

Emellett azt is megtudhattuk, hogy mikortól állhatunk neki tölteni az Eidos Montréal játékát.

Hirdetés

A Square Enix E3-as műsorában bemutatkozott Marvel's Guardians of the Galaxy nem csupán egy hangulatos előzetest és gameplay prezentációt kapott, de megismerhettük kicsit közelebbről a főgonoszt, Lady Hellbendert is. Bizonyára tartogatnak még pár kedvcsinálót a készítők az október végi megjelenésig, viszont addig is okosabbak lettünk két fontos információval. 

Hirdetés

A megbízható PlayStation Game Size értesülései szerint a Marvel's Guardians of the Galaxy 41,243 GB helyet foglal majd PlayStation 5-ön, amelyben még nincs benne az első napi patch mérete. Ennyit tehát mindenképpen érdemes lesz felszabadítanotok addigra, ha szeretnétek játszani vele, a játék töltését pedig október 24-én, két nappal a megjelenés előtt kezdhetitek majd el. 

Egyébként a napokban az is kiderült, hogy A galaxis őrzői videojátéknak saját komoly soundtrackje lesz a 80-as évek slágereire épülve, amely nem csupán az atmoszférához járul hozzá, de játékmenet szempontjából is fontos lesz, hiszen Űrlord a saját kazijával buffolja majd társait a harcoknál. 

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switchre. Ti be fogjátok szerezni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)