Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Dark Soulsra hajazó Mortal Shell

|

Ezt már akár féllábon is kibírják a Souls-like játékok rajongói.

Hirdetés

Néha-néha érkezik egy-egy információmorzsa a From Software következő nagy dobásáról, az Elden Ringről, viszont a rajongóknak még jó ideig be kell érniük helyette a Souls-like címekkel, mint amilyen a The Surge, a Lords of the Fallen vagy éppen a hamarosan megérkező Mortal Shell. A Cold Symmetry játéka már többször is megmutatta magát, legutóbb a játékmenet első 40 percét csodálhattuk meg, amely újfent megerősítette, hogy a gameplay és a hangulat is a Dark Souls sorozatra emlékeztetheti a játékosokat. 

Hirdetés

Nem maradt titokban az akció-szerepjáték gépigénye sem, és a júliusban lezajlott nyílt bétával a Mortal Shellbe is belekóstolhattak az érdeklődők, így egyetlen dolog maradt hátra: a megjelenési dátum leleplezése. Ez ma történt meg egy új trailer képében: 

A Mortal Shell megjelenésre augusztus 18-án várható PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Steamre várhatóan csak 2021-ben fog felkerülni.

Ti próbáltátok a bétát? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)