Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Hitman 3

|

Egyúttal azt is megtudtuk, hogy a következő generációs változatokra ingyen frissíthetünk-e.

Hirdetés

Nemrég tudtuk meg, milyen vas kell ahhoz, hogy gond nélkül fusson a 47-es ügynök történetét lezáró játék, a Hitman III gépigénye pedig nem tűnik annyira veszélyesnek, mint a főszereplő. Ezzel ki is pipáltunk egy fontos részletet, azonban az IO Interactive így is adósunk maradt egy másik lényeges információval, a megjelenési dátummal. Szerencsére szó sincs késésről. 

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy a Hitman 3 2021. január 20-án fog megjelenni PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Google Stadiára. További jó hír, hogy az IO Interactive elmondása szerint a játék digitális változatait teljesen ingyenesen frissíthetjük majd a következő generációs verziókra, tehát PS5-re és Xbox Series X-re (előbbi esetében a PlayStation Store-on keresztül lehet majd frissíteni, utóbbinál a Smart Delivery funkció segít).

Úgy tűnik, hogy a kiadók nagyon másképp látják ezt a frissítősdit, hiszen míg a Ubisoft lehetőséget fog biztosítani erre a Far Cry 6 és az Assassin's Creed Valhalla esetében is, addig a Remedy (Control) és az Activision (Call of Duty: Black Ops - Cold War) már nem ennyire kedvesek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)