Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Valorant új fejezete és karaktere

|

Már nem kell sokat várni arra, hogy új tartalmakkal bővüljön a Riot Games lövöldéje.

Hirdetés

Az év első napjaiban az ügyes adatbányászok munkájának köszönhetően világossá vált pár részlet a Valorant jövőjével kapcsolatban, de még így is voltak olyan homályos információk az 5v5 taktikai shooterrel kapcsolatban, amit csak egy hivatalos bejelentés tudott helyrerakni. A Riot Games nem várt sokat a szivárgás után, és bejelentette, hogy mikor rajtolnak el az új tartalmak. 

Hirdetés

A stúdió egy trailerrel vezette fel a január 12-én érkező Episode 2-t, amellyel nem csupán egy új Battle Pass és az első szezon kozmetikai cuccait tartalmazó skin pack érkezik, hanem egy vadonatúj karakter is. Ő nem más, mint Yoru, aki a lopakodás és a megtévesztés mestere. Többek között képes rövid szakaszokon teleportálni, valamint lépéshangokat is tud generálni, hogy összezavarja az ellenfeleket. Az alábbi kedvcsináló ízelítőt ad a tudásából: 

Kezeket fel: akad itt olyan, aki még játszik a Valoranttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)